top of page

Koska me  välitämme.

MEISTÄ

MITÄ TEEMME

Rekrytointipalvelumme vastaa erityisesti tapahtuma- ja ravintola-alan erilaisiin henkilöstötarpeisiin. Meiltä löydät ammattitaitoista henkilöstöä joustavasti ja nopeasti.

MILLÄ EROTTAUDUMME

Me rekrytoimme inhimillisesti ja kaikkia osapuolia huomioivasti ja ymmärtävästi. Uskomme kohtaamisen voimaan ja siihen, että oikeilla rekrytoinneilla vahvistetaan asiakasyritystemme liiketoimintaa.

KEITÄ OLEMME

Job To Do:n taustalla on pitkän linjan tapahtuma- ja ravintola-alan ammattilaiset. Olemme luotettava kumppani, jonka puoleen voi kääntyä kaiken kokoisissa henkilöstötarpeissa. Pitkä kokemuksemme rekrytoinnista tuo meille ammattitaitoa ja rohkeutta tehdä asiat eri tavalla.

Anchor 1

MITÄ LUPAAMME

JOUSTAVUUS

Prosessimme tekee rekrytoinnista yritykselle tehokasta ja vaivatonta. Me hallinnoimme prosessin kokonaisuutta puolestasi ja luomme tarpeen pohjalta ratkaisumallit kokemuksella ja joustavasti.

ASIANTUNTEMUS

Hyödynnämme aina markkinatilanteen tuntemustamme, laajoja verkostojamme ja vahvaa puolueetonta näkemystä räätälöidessämme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

KUMPPANUUS & VÄLITTÄMINEN

Ennen kaikkea lupauksemme on löytää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin.

 

Haluamme rakentaa yhdessä asiakasyritystemme kanssa henkistä pääomaa, jolla tuetaan kaikkien osapuolien hyvinvointia. Tuetaan yritysten kannattavuutta ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Haluamme olla kehittämässä rekrytointiprosessia yritysten kasvun tueksi ja sitä kautta taloudelliseksi pääomaksi. Vaalimme asiakasyritystemme työnantajamielikuvaa ja pidämme huolta myös heistä, jotka eivät tule valituksi. 

Anchor 1

MITEN TOIMIMME

HAVAITAAN TULEVAISUUS

Kartoitamme tilanteenne ja tarpeenne aina sitoumuksetta ja maksutta. Muodostamme merkityksen tekemiselle, tarpeille ja yhteistyölle pohjaten tilanteeseenne sekä markkinatilanteen ja toimialan tuntemukseemme.

LUODAAN NÄKÖKULMA

Luomme luottamuksella, turvallisesti ja innolla selkeitä henkilöstöratkaisuja liiketoimintaanne vahvistamaan. Avaamme yhdessä tarpeet ja ratkaisumallit monipuolisesti ja joustavasti.

KONKRETISOIDAAN RATKAISU

Vahvistamme tarpeenne teoiksi, ja tarjoamme ratkaisuja, joilla on oikeasti merkitystä. Toteutamme lupauksemme sanoista teoiksi ja autamme löytämään oikeat henkilöt haluttuihin työtehtäviin.

Portrait with Megaphone

ASIAKKAILTA SAAMAMME PALAUTTEEN MUKAAN...

...olemme ketteriä, joustavia, muuntautumiskykyisiä ja inhimillisiä.

...meillä on ilmiömäinen kyky ratkaista ongelmatilanteita.

YHTEISTYÖSSÄ

thumbnail_tavastia-logo_2vari.png
bom-logo-chest_edited.png
thumbnail_HRR_logo_black_2019.png

OTA YHTEYTTÄ

Anchor 2

Henkilöstövuokraus

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

bottom of page